top of page

TICA

Bij TICA heb je als wederverkoper of professionele eindgebruiker toegang tot de uitgebreide collectie van home- en lifestyleproducten, met meer dan 300 toonaangevende merken. Naast de gigantische oppervlakte aan inspiratie is er ook ruimte vrij gemaakt om bij te komen in het restaurant. Als hoofd van de horeca-operaties bij TICA is Peter Woltjes verantwoordelijk voor het waarborgen van uitzonderlijke ervaringen. Hoe ervaren members de horecagelegenheid? En is het inzetten van de feedbackoplossing in de rest van de organisatie mogelijk?


Onze zoektocht naar een laagdrempelig middel om snel feedback van members te verzamelen bracht ons bij FourSmileys. We waren meteen geïnteresseerd in de mogelijkheid om onze members snel om een review te kunnen vragen. Voorheen verstuurden we feedbackverzoeken via e-mail. Dat gebeurt nog steeds, maar voor de evaluatie van een restaurantbezoek kan er beter direct om feedback gevraagd worden. De zoektocht naar een laagdrempelig middel om snel feedback van members te verzamelen bracht mij bij het feedbacksysteem van FourSmileys.


Eerst plaatsten we de feedbackoplossing op strategische wijze in onze restaurants. Ze werden erg positief ontvangen door members vanwege hun gebruiksgemak. Met name de meertalige ondersteuning was erg fijn voor onze diverse consumentenkring. Ik had al snel door dat we met de smileys verbeterpunten konden identificeren en er direct op konden anticiperen. Even later hebben we de terminals namelijk ook ingezet bij de grote cash & carry locaties: TICA Aalsmeer, TICA Venlo en TICA Concept Store in Venlo.

De inzichten die zijn verkregen met behulp van FourSmileys hebben geleid tot tastbare verbeteringen. Waaronder een herziening van ons restaurantconcept, het inperken van wachttijden en de introductie van een snelle incheckbalie bij de receptiedesks. Feedbackresultaten worden wekelijks met teamleiders besproken, wat ervoor zorgt dat ons personeel actief betrokken is bij het implementeren van verbeteringen.


Het systeem werkt recht toe recht aan en op het moment dat er hulp nodig is, kan ik contact opnemen en worden we snel geholpen. Door de snelle communicatie en het eenvoudige systeem is optimalisatie mogelijk gemaakt. Kortom, de eenvoud en effectiviteit van het FourSmileys systeem heeft TICA in staat gesteld om de tevredenheid van members te verbeteren en operationele efficiëntie te optimaliseren in al onze vestigingen.


“Het mooiste van het feedbacksysteem van FourSmileys is dat het voor alle betrokken partijen gemakkelijk in gebruik is.” aldus Peter Woltjes, Project manager Horeca TICA

Commentaires


bottom of page