top of page

Zo werkt het

Zo werken de FourSmileys

Feedback verzamelen van klanten en medewerkers met de FourSmileys van HappyOrNot is heel simpel en vooral heel leuk. Zet het best passende FourSmileys product neer en laat mensen door middel van een blij, minder blije of ontevreden smiley aangeven hoe ze je organisatie, product of dienstverlening ervaren.

Op deze manier feedback verzamelen is leuk, laagdrempelig en uitnodigend. De smileys van HappyOrNot worden wereldwijd gebruikt en zijn inmiddels een herkenbaar beeldmerk geworden. Dat is voor jou een groot voordeel; klanten en medewerkers zullen snel geneigd zijn om even op de de smiley te drukken.

Met de feedback die gegeven wordt, kun je als organisatie objectief bekijken waar verbeteringen mogelijk zijn. Klanten en medewerkers vertellen je precies of ze HappyOrNot zijn en waar dat aan ligt. Feedback geeft op deze manier concrete verbeterpunten. Daar krijg jij als organisatie direct weer een flinke smile door.

smiley2 .png

Ontdek pijnpunten

Verbeter ervaringen

Meten

Het meten van klantgeluk of werkplekgeluk is met FourSmileys erg effectief. Doordat de handeling voor jouw doelgroep snel en gemakkelijk is, zijn het aantal reacties hoger dan bij ouderwetse enquêtes. En mocht je bang zijn voor vertekende resultaten; de Smiley Terminal heeft zelfs een ingebouwde antimisbruik-optie.

HappyOrNot_SmileyTerminal_Feedback_Man_White_02.jpg
HappyOrNot_SmileyTouch_Man_Feedback_Hispanic_01.jpg

Weten

Log in op jouw persoonlijke dashboard en zie wat de reacties zijn van jouw doelgroep. Het dashboard van FourSmileys is zo ingericht dat je precies ziet wanneer er pieken en dalen zijn in de tevredenheid van klanten of medewerkers. Zo kun je snel reageren op negatieve feedback. Door de handzame app kun je overal en altijd de resultaten bekijken en kun je pro-actief met deze data omgaan om als organisatie snel stappen te zetten.

Verbeteren

Als je eenmaal weet op welke dagen, tijden en bijvoorbeeld in welke vestigingen verbetering mogelijk is, kun je snel de juiste partijen inlichten. De data die je verzamelt met FourSmileys is nauwkeurig, bruikbaar en biedt daarmee praktische handvaten om je organisatie te verbeteren en te laten groeien.

HappyOrNot_SmileyDigital_Feedback_Woman_White.jpg

Starten met FourSmileys

smiley 1.png

Stap 1

Jij neemt vol verwachting
contact op met FourSmileys

smiley 1.png

Stap 3

Jij kiest het best passende
abonnement van FourSmileys

smiley 1.png

Stap 5

Jij ziet de data en resultaten
via het dashboard binnenstromen

smiley 1.png

Stap 2

Wij inventariseren je doelen
en geven het beste advies

smiley 1.png

Stap 4

Wij leveren en configureren
de FourSmileys. Daarnaast trainen we je in het gebruik van het dashboard.

smiley 1.png

Stap 6

Meten, weten en verbeteren. Het continue verbeterproces is van start gegaan en je kunt nu dagelijks je feedback ophalen

Weet wat jouw klanten of werknemers vinden

Laat hier direct jouw telefoonnummer achter en je wordt zo snel mogelijk gebeld door een collega van FourSmileys.

HappyOrNot_SmileyTerminal_Mini_Table_Left (1).png
bottom of page