top of page

Comparison en ranking widget: vergelijk de prestaties van verschillende locaties

De mogelijkheden van de oplossingen van FourSmileys zijn eindeloos. Elke maand wordt een nieuwe functionaliteit of feature belicht om het maximale uit de producten van FourSmileys te halen. In dit artikel is dat de vergelijkingswidget en de ranking widget. Lees hier meer over de toegevoegde waarde en hoe je de widgets het beste kunt inzetten.


Vergelijkingswidget 

De vergelijkingswidget biedt in één oogopslag inzicht in de prestaties van verschillende locaties, of het nu gaat om fysieke locaties, diverse touchpoints binnen een organisatie, of verschillende kanalen (online en offline). De geïntegreerde berekening houdt rekening met variaties in het aantal ontvangen feedback per locatie. Hierdoor krijgt men een accuraat beeld van de prestaties.


Deze onmisbare tool die visueel inzicht geeft in de prestaties van verschillende locaties. Welke locatie excelleert? Wat is de verdeling tussen positieve en minder positieve feedback? Zijn er specifieke vestigingen die extra aandacht behoeven? Met de widget kunnen snel weloverwogen beslissingen worden genomen. In gevallen waarin diepere analyses nodig zijn, kan de weergave worden aangepast.Ranking widget

Naast de vergelijkingswidget is er ook de ranking widget. Deze biedt een overzicht van de best en minst presterende locaties. Hierdoor wordt niet alleen duidelijk welke locaties als voorbeeld kunnen dienen, maar ook waar kansen voor verbetering liggen. Voor een gedetailleerder inzicht kan er op specifieke locaties worden geklikt.


De score wordt bepaald aan de hand van het aantal respondenten, de gemiddelde score en de respondenten over alle locaties gedurende een bepaalde periode. Zo kunnen locaties met verschillende aantallen respondenten toch eerlijk met elkaar worden vergeleken. Uiteraard geldt dat hoe meer respondenten er zijn, des te betrouwbaarder de ranking wordt. De ranking widget vormt een uitstekende tool voor Area Managers.
Comments


bottom of page