top of page

Feedbackoplossingen vergelijken: Smiley Touch vs. Smiley Terminal vs. Smiley Digital

De verzameling van data is essentieel om de ervaring van de huidige dienstverlening in kaart te brengen. Het draait om het consequent vragen om feedback om steeds meer inzicht te krijgen in de beweegredenen van jouw doelgroep. Als ondernemer kun je simpelweg face-to-face vragen naar de mening van jouw klanten of gasten, maar is dit wel een betrouwbaar naslagwerk? Er zijn andere mogelijkheden die gebruiksgemak en toegankelijkheid garanderen. FourSmileys' oplossingen met feedbacksmileys nodigen jouw klanten en medewerkers uit om op een vriendelijke manier je service te beoordelen. De Smiley Touch, Smiley Terminal en Smiley Digital van FourSmileys hebben ieder hun duidelijke voordelen voor het verzamelen van feedback.


Op welke manieren verschillen de feedback oplossingen van elkaar? En, hoe weet je nu eigenlijk welke het meest geschikt is voor jouw organisatie en wensen? In dit artikel zetten wij de belangrijkste kenmerken per feedbackoplossing op een rij. Zo maak jij de juiste keuze en kun je met een gerust hart aan de slag met de feedback van jouw doelgroep!


Smiley Touch

Met de Smiley Touch, een feedbackterminal op locatie, kunnen klanten op een tastbare en interactieve manier hun feedback direct delen.

  • De fysieke aanwezigheid kan de betrokkenheid van klanten vergroten en meer spontane feedback stimuleren, vooral van personen die de voorkeur geven aan face-to-face interacties.

  • Bij deze feedbackoplossing wordt er gebruik gemaakt van een visueel uitnodigende tablet. Hiermee verzamel je feedback op een laagdrempelige manier en kun je snel verbeteringen doorvoeren.

  • Dit is een ideale optie wanneer er behoefte is aan een net iets meer informatie over de geleverde service ervaring. Door de follow up-selectiemogelijkheden kun je de doelgroep één of twee vervolgvragen stellen. Zo ontvang je concretere suggesties.


Smiley Terminal

Een terminal met vier knoppen: de meest simpel-uitziende oplossing waar feedback geven gestimuleerd wordt door een laagdrempelige feedbacksmiley. Je klanten, medewerkers of patiënten geven aan hoe hun ervaring was door op één van de smileys te drukken.

  • De feedbackresultaten zijn gemakkelijk af te lezen omdat er maar vier keuzes zijn. Wanneer er een verandering in de service plaatsvindt, is dit direct te achterhalen.

  • Door het realtime-inzicht kan er gemakkelijk worden geanticipeerd. Deze directe feedbacklus kan van onschatbare waarde zijn om problemen snel aan te pakken.

  • De vrijstaande en draadloze Smiley Terminal ziet er niet alleen heel uitnodigend uit, hij kan op iedere locatie worden geïmplementeerd.

  • In de terminal zitten batterijen waarmee je drie jaar lang feedback kunt verzamelen. Daarbij is dit FourSmileys product voorzien van een eigen netwerk. Dit zorgt voor 100% veiligheid voor jouw eigen bedrijfsnetwerk.


Smiley Digital

Feedback verzamelen via mobiele telefoon, makkelijker kan niet! Deze digitale feedbackoplossing, maakt het mogelijk om op afstand feedback van klanten te verzamelen.

  • Voor individuen wordt het heel gemakkelijk gemaakt om hun mening achter te laten via hun smartphones of andere digitale apparaten. Men kan op eenvoudige wijze de QR-code scannen met je mobiele telefoon en kiest de smiley die het beste bij je ervaring past.

  • Met deze oplossing ben je niet gebonden aan real-time feedback verzoeken, je kunt het verzoek ook op een later moment toesturen.

  • Via deze oplossing is het mogelijk om meerdere (vervolg)vragen te stellen om een nog dieper/breder inzicht te verkrijgen in de ervaring van jouw klanten, medewerkers of patiënten.Kies je voor de Smiley Terminal of Smiley Touch?

Dan krijg jij er van ons een Smiley Digital bij cadeau! Deze is direct gekoppeld aan de vraag in je fysieke product. Superhandig voor bijvoorbeeld het hybride werken.Voordelig ongeacht de keuze

Op het gebied van aanpassings- en data-analyseopties bieden zowel Smiley Digital als Smiley Touch en Smiley Terminal krachtige functies waarmee bedrijven hun processen van feedbackverzameling kunnen afstemmen en waardevolle inzichten kunnen verkrijgen. Of je nu kiest voor het digitale gemak van Smiley Digital of voor het interactieve karakter van Smiley Touch/Smiley Terminal, beide keuzes bieden jou het nodige inzicht. Bovendien kunnen verzamelde gegevens van iedere oplossing worden geanalyseerd met behulp van het analytics-platform van FourSmileys. Hiermee worden trends in de klanttevredenheid ontdekt en kunnen verbeterpunten met gemak worden geïdentificeerd. Een mooi bijkomend voordeel: je kunt de producten aanpassen naar een eigen ontwerp. Dit stelt jou in staat om feedback te verzamelen terwijl klanten het tegelijkertijd identificeren met jouw eigen huisstijl.


Een ding blijft zeker, na implementatie van een van de oplossingen kom je er snel achter wat jouw klanten of medewerkers van jouw dienstverlening vinden.


Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie en ontdek welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past!

댓글


bottom of page