top of page

FourSmileys vs. concurrentie: 5 redenen om te kiezen voor onze feedbackoplossing

Het kan lastig zijn om als organisatie het juiste feedbacksysteem te vinden. Met een tal aan opties op de markt kan het zoekproces overweldigend zijn. Door te kiezen voor FourSmileys ga je voor een populaire keuze. Niet alleen de klant- en medewerkerstevredenheid zal verbeteren, ook het feedbackverzamelingsproces zal worden gestroomlijnd.


Door een blik te werpen op de andere aanbieders verzekeren we jou ervan dat de juiste beslissing wordt genomen. We vergelijken de platforms met elkaar en laten zien wat het beste aansluit op de specifieke behoeften van jouw organisatie.


1. Marktaanwezigheid

FourSmileys is de partner van HappyOrNot in de Benelux, een gevestigde naam in de markt met een aanzienlijk marktaandeel. Veel klanten gingen je voor. Allemaal waren zij op zoek naar een erkende en vertrouwde oplossing om klanttevredenheid te meten. Hoe zij de samenwerking met FourSmileys hebben ervaren, kun je teruglezen in onze projectcases.

 

2. Demografische herkenning

FourSmileys weet zich te onderscheiden met een door AI gestuurde geavanceerde demografieherkenningsfunctie. Deze innovativiteit stelt bedrijven de mogelijkheid om meer genuanceerde inzichten te verzamelen. Denk hierbij aan demografische gegevens zoals leeftijd en geslacht, deze worden gekoppeld aan de feedback die ze ontvangen. Bij andere aanbieders ontbreekt het helaas aan de mogelijkheid om de feedbackgever te analyseren op demografische eigenschappen. Dat wordt gezien als een beperking omdat bedrijven niet hun klantenbestand volledig begrijpen. Wanneer een feedbackoplossing de nodige demografische inzichten wel prioriteert als onderdeel van hun feedback- en ervaringsstrategie, kan dit een cruciaal verschil zijn in het maken van weloverwogen beslissingen.

 

3. Serviceaanbod

Een ander onderscheid van FourSmileys ten opzichte van andere aanbieders is de totaaloplossing. Wij gaan verder dan alleen feedbackverzameling. Naast het vergaren van feedback ondersteunen wij onze klanten tijdens het implementeren van de strategie om de algehele klantbeleving te verbeteren. De concurrentie daarentegen biedt een minder uitgebreide service. Het implementeren van verbeteringen kunnen zij bijvoorbeeld volledig in de handen laten liggen van de klanten. Organisaties die op zoek zijn naar een hands-on benadering en persoonlijke touch zijn bij FourSmileys aan het juiste adres.

 

4. Data benchmarking

HappyOrNot beschikt over een noemenswaardig voordeel omtrent data benchmarking met een uitgebreide, internationale database van meer dan 1,5 miljard feedbackpunten. Deze dataset helpt organisaties met het maken van sterke benchmarkvergelijkingen. Andere merken beschikken over een aanzienlijk kleinere dataset, dit verschil kan een feedback-onderzoek beperken. Is jouw organisatie op zoek naar diepgaande inzichten en vergelijkingen? FourSmilleys assisteert je graag.

 

5. Internationaal inzetbaar

Tot slot: het wereldwijde bereik van FourSmileys. Wanneer onze feedbackoplossing tegenover andere aanbieders wordt plaatst, zie je een verschil in bereik in zowel regio’s buiten in primaire markt. Door ons sterke partnernetwerk garanderen wij lokale expertise, net als de toegankelijkheid en ondersteuning in diverse markten. Klanten kunnen op elk moment contact opnemen bij vragen en schieten we meteen te hulp waar dat nodig is. De customer succes managers kunnen je te woord staan in verschillende talen (Engels, Frans, Nederlands en Vlaams), zo maken wij het contact nog gemakkelijker!


Conclusie

Het is essentieel om FourSmileys te vergelijken met andere aanbieders. Alleen dan zal de ideale feedbackoplossing voor jouw organisatie zich kenbaar maken. Met een wereldwijde bereik, uitgebreide diensten, geavanceerde functies en diepgaande inzichten, blijft FourSmileys een sterke keuze voor iedere organisatie. Is het vier-knoppige systeem binnenkort ook te vinden op jouw locatie?

Comments


bottom of page