top of page

Persoonlijke zorg: Geef mensen in de zorg een stem met innovatieve feedbackoplossingen

De zorgsector evolueert zich snel. Het is daarom van cruciaal belang om de stem van de patiënten en zorgverleners te horen en er effectief op te reageren. Met een geavanceerd feedbacksysteem stelt FourSmileys zorginstellingen in staat om gerichte feedback te verzamelen, inclusief een tweede follow-up vraag, waardoor een dieper inzicht ontstaat in de behoeften en ervaringen van patiënten en zorgverleners. Optimaliseer de zorgverlening met innovatieve en persoonlijke feedbackoplossingen.


Geef een stem aan gerichte feedback

Het unieke van FourSmileys' feedbacksysteem ligt niet alleen in het verzamelen van feedback aan de hand van smileys, maar ook in het bieden van een tweede follow-up vraag. Deze aanpak stelt zorginstellingen in staat om dieper in te gaan op de feedback van patiënten en zorgverleners, waardoor ze beter kunnen begrijpen wat er speelt en hoe ze hun dienstverlening kunnen verbeteren.


Met gerichte feedbackoplossingen zet FourSmileys een stap om de stem van mensen in de zorg te laten gelden. Ze initiëren de stap naar persoonlijke zorg en verbeterde patiëntervaringen. Met dit innovatieve feedbacksysteem kunnen zorginstellingen hun dienstverlening optimaliseren en tegelijkertijd voldoen aan de groeiende behoefte aan betrokkenheid en transparantie binnen de zorgsector. Door actief te luisteren naar de behoeften van zowel medewerkers als patiënten, kunnen zorginstellingen gerichte verbeteringen implementeren die de kwaliteit van zorg verhogen. En een mooie bijkomstigheid: de tevredenheid van alle betrokkenen wordt vergroot.


Bijkomende voordelen

Efficiëntie

FourSmileys' hybride feedbacksysteem biedt een efficiënte oplossing voor organisaties met operationele uitdagingen in de zorgsector door accurate feedbackresultaten te verzamelen. Door middel van eenvoudige en intuïtieve smiley-knoppen kunnen patiënten en zorgverleners snel en gemakkelijk hun feedback geven, zonder gedoe met papierwerk. Deze werkwijze garandeert optimalisatie op de werkvloer via luisteren naar gebruikers, monitoring van rapportages en bijsturing. Het systeem is ontworpen om echte, directe feedback van zorgteams te benutten, waardoor zorginstellingen beslissingen kunnen nemen op basis van concrete inzichten in plaats van aannames.


Meer weten over de efficiëntieverhoging die FourSmileys weet te garanderen? Je leest het in dit artikel.


Duurzaamheid

In de traditionele zorgomgeving kunnen papieren formulieren foutgevoelig zijn en is het moeilijk om een veilige data-omgeving te garanderen. Het gebruik van papieren feedbackformulieren verhoogt de drempel voor het geven van feedback en staat vaak haaks op de behoefte aan een gestructureerde omgeving in de zorg. Bovendien is het gebruik van papier niet duurzaam, wat niet past bij de groeiende focus op milieubewustzijn in de zorgsector. Het systeem functioneert in een veilige data-omgeving waarin gevoelige informatie wordt beschermd en voldaan wordt aan de privacywetgeving.Over FourSmileys

FourSmileys is de officiële partner in de Benelux van HappyOrNot en heeft vele organisaties op weg geholpen naar verbetering. Tal van klanten gingen je voor, allemaal waren zij op zoek naar een betrouwbare oplossing om tevredenheid te meten. FourSmileys is een toonaangevende leverancier van feedbackoplossingen die organisaties helpen hun prestaties te verbeteren. Daarnaast draagt het bij aan het vergroten van de betrokkenheid van medewerkers en het optimaliseren van de klantervaring. Met geavanceerde technologieën en diepgaande inzichten uit de sector streeft FourSmileys ernaar om zorg steeds efficiënter te maken door continue verbetering.

 

Voor meer informatie over FourSmileys en ons duurzame hybride feedbackoplossing kun je terecht op de website of neem contact op via de contactpagina.

댓글


bottom of page