top of page

Hybride feedback door feedback smileys: de ideale oplossing voor jouw omnichannel strategie

Het succesvol kunnen verbeteren van jouw producten of diensten is zonder klantfeedback nagenoeg onmogelijk. Zonder klantfeedback is het erg lastig om inzicht te krijgen in de klantbeleving. Hoe ervaart de klant jouw product? Hoe wordt de communicatie, het proces en de (op)levering ervaren?


Waar jij denkt dat dit helemaal goed is gegaan, zijn er wellicht details of momenten van communicatie geweest die de klant als niet-positief heeft ervaren. Andersom kan natuurlijk ook. Jouw klant is onwijs tevreden met het product, de onderlinge relatie en het gehele proces. Ook dit wil je weten zodat je de juiste koers blijft varen. Onmisbare data die je niet mis kan lopen. Met het hybride feedbackmodel van FourSmileys kun je op verschillende manieren feedback verzamelen en deze combineren voor optimaal inzicht in de ervaringen van jouw klanten.


Nu beschikbaar: hybride feedback met feedback smileys op locatie!

In een goede omnichannel strategie is data essentieel voor het aanbieden van de perfecte aankoopervaring. In een goede strategie is ook het verkrijgen van feedback verwerkt. De klant is een ultieme ervaring van jouw merk gewend. Hoe geef je dezelfde ervaring op het gebied van feedback? Dat kan nu met het hybride model van FourSmileys. Vanaf nu kan jouw (potentiële) klant ervoor kiezen om zowel met de Smiley Touch en Smiley Terminal op een smiley te drukken en feedback te geven op een fysieke locatie, als ook online via een directe link. De data worden in dezelfde omgeving verzameld, zodat er een optimale dataverwerking en interpretatie kan plaatsvinden. Deze makkelijke manier biedt veel mogelijkheden om meer en betere feedback te krijgen. Aan data geen gebrek!


Online feedback met feedback smileys: Smiley Digital

Hoe pak je dit online aan? Met feedback smileys kun je klanten op ieder moment feedback laten geven. Hoe wordt de online shopbeleving ervaren? Of hoe vindt de klant de informatievoorziening, het aankoopproces of de klantenservice? Met Smiley Digital kun je de feedback smileys op ieder moment met iedere vraag inzetten. De feedback smileys van Smiley Digital zijn mogelijk in verschillende vormen:

  • Emailhandtekening

  • In de communicatie per email omtrent de order

  • Op de website

  • Na het afrekenen

  • Als feedback na het chatten of ander contact met de klantenservice

Wij dagen jou uit om jouw customer journey in kaart te brengen, of erbij te pakken, en te bekijken in welke fase je feedback zou willen. Zo weet je precies welk product het beste past bij jouw merk en strategie.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven voor de hybride feedback oplossing? Neem dan direct contact met ons op via de onderstaande knop. We helpen je graag verder.

Comentários


bottom of page