top of page

Waterschap Rijn & IJssel

Waterschap Rijn en IJssel zorgt in haar beheergebied in grote delen van Gelderland en Overijssel – naast schoon en voldoende water ook voor droge voeten achter de dijken. Met dijkversterkingsprojecten zorgen we dat de dijken ons ook in de toekomst beschermen tegen hoogwater. Binnen de deze projecten organiseert het Waterschap informatie- en participatiebijeenkomsten om de omgeving te betrekken en te informeren. Maar hoe worden deze ervaren? En welke waardevolle inzichten koppel je terug aan het projectteam?


Anoniem reactie van deelnemers

Om deze informatie te verzamelen maken de dijkversterkingsprojecten Den Elterweg Zutphen en Pannerdense Waard – Westervoort gebruik van de Smiley Touch van Four Smileys. Met de Smiley Touch krijgen deelnemers de mogelijkheid om hun ervaringen direct na de bijeenkomst anoniem te delen. “Bezoekers kunnen na afloop kiezen uit vier smileys: felgroen (heel positief), lichtgroen (positief), lichtrood (negatief) en felrood (heel negatief). Ook kunnen ze korte vragen beantwoorden en daarbij nog opmerkingen geven.


Inzicht in de bezoekerservaring

Met de Smiley touch kan via een app of online worden uitgelezen hoe deelnemers bijeenkomsten hebben ervaren. Hierdoor ontstaat een indruk van de ervaring van de bezoekers en ontvangt het projectteam een anonieme terugkoppeling.


“Deze terugkoppeling is zeker waardevol voor het evalueren van bijeenkomsten. Het biedt nieuwe inzichten voor een volgende keer”, aldus Milou de Kleijn, communicatieadviseur van Waterschap Rijn & IJssel.

De Smiley Touch van FourSmileys is de perfecte manier om deze feedback te verzamelen.Onze producten vormen het juiste voorbeeld van hoe technologie kan worden ingezet om burgerparticipatie en transparantie Hoin projecten te bevorderen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de nproducten zijn geschikt voor verschillende doeleinden.

Vraag vrijblijvend de mogelijkheden van FourSmileys op voor jouw organisatie.

Comments


bottom of page