top of page

Duurzame zorg: van formulieren naar digitale feedback

In een tijdperk van toenemende digitalisering en duurzaamheidseisen, draagt FourSmileys bij aan een groene stap richting een milieubewuste toekomst met een geavanceerde feedbackoplossing. Dit innovatieve systeem stelt instellingen en organisaties in staat om afscheid te nemen van papieren formulieren en over te stappen naar een efficiënt digitaal feedbacksysteem.


Met de nadruk op duurzaamheid en efficiëntie, biedt FourSmileys een oplossing die niet alleen het milieu spaart door het verminderen van papierverbruik, maar ook de operationele processen van haar klanten verbetert. Door de verandering naar een digitaal feedbacksysteem te maken, kunnen gebruikers een real-time inzicht krijgen in de behoeften en ervaringen van gebruikers.


Zeg vaarwel tegen papier

Het gebruik van papieren formulieren als feedbackoplossing brengt risico's met zich mee. Denk aan de menselijke fouten bij het handmatig invoeren van gegevens en het verlies van belangrijke informatie. Daarnaast is het waarborgen van een veilige data-omgeving cruciaal in de zorgsector, waar gevoelige informatie wordt verwerkt. De data en resultaten zullen binnenstromen in een beveiligd FourSmileys dashboard. Het gebruik van papieren formulieren verhoogt ook de drempel voor zowel patiënten als zorgverleners om feedback te geven, in vergelijking met de eenvoud van een smiley-knop op een van de FourSmileys terminals. De zorgsector vereist een gestructureerde omgeving waarin efficiëntie en veiligheid voorop staan. Bovendien is het gebruik van papier voor feedbacksystemen in de zorg niet alleen inefficiënt, maar ook niet circulair of duurzaam, gezien de enorme hoeveelheid papierafval die het genereert.


Meer weten over de efficiëntieverhoging die FourSmileys weet te garanderen? Je leest het in dit artikel.


Duurzame initiatieven

Het digitale feedbacksysteem van FourSmileys biedt een scala aan duurzaamheidsaspecten die verder gaan dan alleen papierbesparing. Door het verminderen van papieren documentatie wordt niet alleen het milieu beschermd, maar worden ook kostbare middelen bespaard en wordt de efficiëntie van de zorginstellingen vergroot. Dit draagt bij aan een duurzamere toekomst voor de gezondheidszorg, waarin het leveren van hoogwaardige zorg hand in hand gaat met milieubewustzijn.

De feedbackoplossing biedt een unieke kans voor organisaties om input te verzamelen van gebruikers over duurzaamheidskwesties. Door gerichte vragen te stellen over duurzaamheid en milieubewustzijn, kunnen organisaties waar het feedbacksysteem is geïmplementeerd, waardevolle inzichten verkrijgen. Deze inzichten kunnen vervolgens worden gebruikt om duurzaamheidsinitiatieven te ontwikkelen en te verbeteren binnen de organisatie. Bijvoorbeeld, als gebruikers aangeven dat ze graag meer recyclingmogelijkheden willen zien. Of denk aan de wens om meer duurzamere materialen te gebruiken. De organisatie kan met deze inzichten een besluit maken om programma's op te zetten waarvan ze zeker weten dat het van grote waarde gaat zijn bij hun medewerkers, klanten of cliënten. Op deze manier kan het feedbacksysteem niet alleen worden gebruikt voor het meten van tevredenheid, maar ook als een krachtig instrument voor het stimuleren van innovaties op het gebied van duurzaamheid.


Over FourSmileys

FourSmileys is de officiële partner in de Benelux van HappyOrNot en heeft vele organisaties op weg geholpen naar verbetering. Tal van klanten gingen je voor, allemaal waren zij op zoek naar een betrouwbare oplossing om tevredenheid te meten. FourSmileys is een toonaangevende leverancier van feedbackoplossingen die organisaties helpen hun prestaties te verbeteren. Daarnaast draagt het bij aan het vergroten van de betrokkenheid van medewerkers en het optimaliseren van de klantervaring. Met geavanceerde technologieën en diepgaande inzichten uit de sector streeft FourSmileys ernaar om zorg steeds efficiënter te maken door continue verbetering.

 

Voor meer informatie over FourSmileys en ons duurzame digitale feedbackoplossing kun je terecht op de website of neem contact op via de contactpagina.

Comentarios


bottom of page